Κοινωνική Λειτουργός, Συστημική Θεραπεύτρια – Οικογενειακή Σύμβουλος

website: 
http://www.exelixi-psychotherapy.gr/
email: 
info@exelixi-psychotherapy.gr
telephone: 
6936 563 551

Γεννήθηκε, ζει και εργάζεται στην Αθήνα και είναι Κοινωνική Λειτουργός, Συστημική Θεραπεύτρια – Οικογενειακή Σύμβουλος. Είναι Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστήμιου της Αθήνας και της Σχολής Κοινωνικής Εργασίας των Τ.Ε.Ι. Αθήνας.
Εξειδικεύτηκε στην Συστημική Προσέγγιση στην Ψυχοθεραπεία στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων και είναι πιστοποιημένη Ψυχοθεραπεύτρια, κάτοχος του ECP - Eυρωπαϊκού Πιστοποιητικού Ψυχοθεραπείας, αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Συστημικής Θεραπείας (Ελ.Ε.Συ.Θ) και τακτικό μέλος του Συλλόγου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος (Σ.Κ.Λ.Ε).
Εργάζεται ιδιωτικά ως Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια - Σύμβουλος από το 1992, παρέχοντας ψυχοθεραπευτική και συμβουλευτική βοήθεια σε άτομα και ομάδες, σε οικογένειες και σε ζευγάρια. Έχει μεγάλη κλινική εμπειρία σε θέματα γάμου, διαπροσωπικών σχέσεων, σχέσεων γονέων και παιδιών, επικοινωνίας γενικότερα, διαχείριση άγχους, φοβιών, χαμηλής αυτοεκτίμησης, προσωπικής ανάπτυξης και αυτογνωσίας.
Οργανώνει και συντονίζει επιμορφωτικά και εκπαιδευτικά σεμινάρια. Έχει συνεργαστεί με πολλούς οργανισμούς και εταιρείες του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, σαν Σύμβουλος και σαν Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων.
Άρθρα της δημοσιεύονται σε περιοδικά και εφημερίδες και το 2007 συνεργάστηκε στην δημιουργία εκπαιδευτικού υλικού με θέμα "Συμβουλευτική για ομάδες Κρατουμένων", για λογαριασμό του Ινστιτούτου Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων.

Neuro-Ιmaginative Gestalting – NIG

Μια θεραπευτική  τεχνική δημιουργίας και εξέλιξης εσωτερικών εικόνων

Το  Neuroimaginative GestaltingNIG  είναι μια πρωτότυπη μέθοδος συστημικού τρόπου εργασίας στην ψυχοθεραπεία και την συμβουλευτική,  σε ατομικές συνεδρίες και  ομάδες.

Την  ανέπτυξε η  Eva Madelung και εξελίχθηκε  περαιτέρω από την Barbara Innecken. Είναι ένας από τους πολλούς τρόπους να ενσωματωθεί  η συστημική προσέγγιση στην ατομική


 

Subscribe to RSS - Ευτυχία Παπατζανάκη