Οι Ψυχολογικές Γνώμες είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό το οποίο βγαίνει περίπου κάθε δυο μήνες και που στόχο του έχει να φέρνει σε επαφή τους επαγγελματίες του χώρου της ψυχικής υγείας, δημοσιεύοντας τα κείμενα αλλά και τις ψυχολογικές τους απόψεις πάνω σε μια πληθώρα θεμάτων.

Μέσα από το περιοδικό θα μπορείτε να ενημερώνεστε για ημερίδες, σεμινάρια και συνέδρια που πραγματοποιούνται στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς επίσης και να στέλνετε δικές σας δραστηριότητες που μπορούμε να τις κοινοποιούμε.

Ακόμα θα έχετε την δυνατότητα να βάλετε τη δική σας ανακοίνωση για να μπορέσετε να βρείτε ένα συνάδελφο για συνθεραπεία ή για μια συνεργασία ή ακόμα και για εύρεση επαγγελματικού χώρου.

Ελπίζω να βρείτε ενδιαφέροντα τα άρθρα του περιοδικού και να απολαύσετε το ξεφύλλισμα του! Στο τέλος του κάθε τεύχους θα βρίσκετε ευρετήριο με σύντομα βιογραφικά συγγραφέων καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας με τα οποία μπορείτε αν θέλετε να έρθετε σε επαφή μαζί τους.

Σας προτρέπω να εγγραφείτε στο newsletter ώστε να λαμβάνετε πρώτοι κάθε νέο άρθρο ή οτιδήποτε ανεβάζουμε στο διαδίκτυο. Ευελπιστώ να το αγαπήσετε, να το διασώσετε και σύντομα να φιλοξενήσουμε και τα δικά σας κείμενα στις ηλεκτρονικές σελίδες του περιοδικού.

Φιλικά,


Συχνές ερωτήσεις

Μπορεί ο καθένας να γράψει ένα άρθρο προς δημοσίευση για τις Ψυχολογικές Γνώμες;
Οποιοσδήποτε επαγγελματίας του κλάδου της ψυχικής υγείας μπορεί να γράψει ένα άρθρο για τις ψυχολογικές γνώμες στέλνοντας και ένα μικρό βιογραφικό με φωτογραφία που θα συνοδεύει το κείμενο. Επίσης ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις απόψεις που εκφράζει και βοηθητικό είναι τα άρθρα να συνοδεύονται από σύντομη βιβλιογραφία στην οποία θα μπορούν να ανατρέξουν οι αναγνώστες ή άλλοι συνάδελφοι.
Μπορώ να γράψω και δεύτερο άρθρο;
Μας ενδιαφέρει ο ανοιχτός διάλογος, η πρωτοτυπία στις θεματικές καθώς και η ποικιλία των αρθρογράφων. Ωστόσο κάθε άρθρο είναι ευπρόσδεκτο. Δίνετε σημασία στη δυναμική του κάθε άρθρου και στη θεματολογία του κάθε τεύχους. Κατά συνέπεια μπορεί ένα δεύτερο άρθρο να μην δημοσιευτεί αμέσως αλλά αν επιλεγεί ως ικανό προς δημοσίευση θα σας ενημερώσουμε για την επιλογή.
Μπορώ να παρουσιάσω ένα βιβλίο;
Μας ενδιαφέρει κάθε βιβλίο που θεωρείτε ότι είναι καλό είτε είστε αναγνώστης είτε είστε ο συγγραφέας του, γράφοντας ένα κείμενο για να το παρουσιάσετε. Επίσης Μπορείτε να μας προτείνεται ένα βιβλίο, με μια μικρή περιγραφή και τους λόγους για τους οποίους θεωρείτεότι το κρίνεται ως ένα βιβλίο πως παρουσίαση.
Μπορούν όλοι να καταχωρήσουν μια ανακοίνωση για κάποιο σεμινάριο ή συνέδριο;
Όλοιμπορούν να μας στείλουν την ενημέρωση τους για κάποιο συνέδριο/ ημερίδα/ σεμινάριο που διοργανώνουν ή θεωρούν ότι έχει ενδιαφέρον και δεν έχει συμπεριληφθεί στην κατηγορία για τα συνέδρια. Στην ενημέρωση σας θα χρειαστεί να μας δίνεται τα στοιχεία του σεμιναρίου (τίτλο, τόπο διεξαγωγής, ημερομηνίες, και πιθανό κόστος).Ο μόνος λόγος για να μην αναρτηθεί θα είναι να κριθεί εκτός θεματικής.
 
 

Σημείωση

Οι διαχειριστές της ηλεκτρονικής πλατφόρμας «Ψυχολογικές Γνώμες» διατηρούν το δικαίωμα αναδημοσίευσης ή μη παρουσίασης υποβολής άρθρων, παρουσίασης βιβλίων ή υποβολής ανακοινώσεων ημερίδων, σεμιναρίων και συνεδρίων.Με κάθε υποβολή σας οποιουδήποτε άρθρου ή άλλου υλικού που μας εμπιστεύεστε, είστε σύμφωνοι με την παραπάνω σημείωση.